Logo Transparent.png
Logo-Bidi-Zdrav-5.png
mitov - logo.jpg

Биди Здрав
Важни параметри за кардиоваскуларното здравје
07:40
Play Video
Физичка активност и кардиоваскуларното здравје
05:21
Play Video
Најважните чекори за успешна промена на лошите навики
04:58
Play Video
Ритуали за релаксација
03:51
Play Video
zzs naslov.png

1 сезона| 15 епизоди

Здрав Животен Стил | 1 сезона

Здрав Животен Стил | 1 сезона
Важноста да се биде правилно информиран

Важноста да се биде правилно информиран

02:36
Play Video
Висок крвен притисок

Висок крвен притисок

02:12
Play Video
Масти во исхраната

Масти во исхраната

02:20
Play Video
Умерена употреба на алкохол

Умерена употреба на алкохол

02:31
Play Video
zzs naslov.png

2 сезона| 14 епизоди

Здрав Животен Стил | 2 сезона

Здрав Животен Стил | 2 сезона
Исхраната при третманот на болести

Исхраната при третманот на болести

03:50
Play Video
Можно ли е здраво слабеење?

Можно ли е здраво слабеење?

04:03
Play Video
Покачена тежина како здравствен, а не естетски проблем

Покачена тежина како здравствен, а не естетски проблем

03:09
Play Video
Физичка неактивност - главна причина за смрт

Физичка неактивност - главна причина за смрт

03:17
Play Video